×
×

Saculet parfumat Jemidi, 21 x 21 cm, Multicolor, Bumbac, 55328.01

88,55 lei
Stoc epuizat
Anunță-mă când este disponibil
Referinţă:
4056825072872
Brand:
Compară0
Lista dorințe
Love0
Descriere

Perne cu cereale in diverse modele, cu huse detasabile din bumbac, in diferite

Gculori

Aceste perne grozave cu cereale sunt minunat de benefice pentru diverse plangeri, cum ar fi dureri musculare, tensiune, dureri abdominale, raceli, afectiuni reumatice sau dureri similare. Se pot incalzi sau se pot pune la congelator pentru a se raci. Singurele materii prime organice folosite creeaza o caldura naturala si de lunga durata, care are un efect benefic. Datorita camerelor din interiorul pernei, boabele sunt distribuite minunat pe intreaga zona si se cuibaresc minunat direct de corpul tau.Perna de lavanda are o influenta minunata asupra ta datorita mirosului sau linistitor de lavanda si a substantelor sale odihnitoare si relaxare. . Calmeaza durerile de cap, anxietatea si are efect de echilibrare asupra mintii si sufletului.Detalii:

- poate fi incalzit in cuptorul cu microunde sau cuptor; rmt, sau la congelator sau frigider (de preferinta intr-o punga de congelare) pentru a fi racit - husa: bumbac 100% (lavabil la 40°C) - husa: sac de iuta < br />- lavabil variante:

- perna cu groapa de cirese aprox 21cm x 21cm - umplutura samburii de cires- perna cu lavanda aprox. 45cm x 21cm - Boabe impartite in 2 camere - Umplutura: cereale si lavanda- Perna cu cereale cca 53cm x 19cm - Boabele impartite in 4 camere - Umplutura: cereale< br />Instructiuni de ingrijire:< /strong> Husa: se poate spala la 40°C
Citeste mai multShow less
Specificatii
4056825072872

Specificatii

Material
Bumbac
Culoare
Multicolor
Tip Produs
Obiecte decorative
Imprimeu
Uni
Tema
Universal
Dimensiune (cm)
21 x 21
Recenzii
Fara comentarii
Alti clienti au vizitat si ...
Vizualizate recent

Meniu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza listele de dorințe.

Conectare

Conectati-va la contul dumenavoastra sau creati un cont nou pentru a salva articolele in lista de love

Conectare